Založ si blog

Pred  „30. “ rokmi skončil socializmus pred  „300“ rokmi pôsobila inkvizícia.

Každý človek sa na Slovensku, myslím tým tých dospelých zamýšľa nad tým koho bude voliť. V prvopočiatku som myslel, že najlepšie by bolo ísť nevoliť, lenže ku takémuto kroku by som potreboval presvedčiť 90 % voličov. (nevoliť znamená odovzdať neplatný hlas.)

Pre môj chabí zdravotný stav nie som schopný uskutočniť žiadnu kampaň a nieto žiadnej sily, ktorá by ma vtom podporila.

Tak teda som sa rozhodol, že pôjdem voliť.

Som ateista a kto sa pozrie do volebných programov relevantných strán a hnutí zistí, že nás ateistov a neveriacich čakajú krušné časy. Od Harabina  až po Matoviča cez Kotlebu, Hlinu, Danka a ostatných, ktorí majú plné ústa náboženstva a prinášajú revanšistický klérofašizmus v plnej nahote a sľubujú návrat Slovenska o 300 rokov. Pravdepodobne sa im to hospodársky nepodarí, ale v myslení ľudí určite. Ako príklad uvediem „pána“ Matoviča, ktorý napríklad v dnešnej relácii Na telo úplne cieľavedome velebil boha a mával tam ústavov a odvolával sa na 1. Odstavec ústavy, ale preambulu si určite ani neprečítal, kde sa spomína, že Slovensko nie je podriadené žiadnemu náboženstvu a teda, že žiadny politik by nemal hovoriť o náboženstve ako takom a žiadna politická strana nesmie mať na kandidátke teológa a pán Matovič ich má hneď dvoch.

Druhým želiezkom vo voľbách sú takzvaný liberáli. Dlho som rozmýšľal nad tým, že prečo sa liberáli nehlásia k ateizmu. V minulosti som si myslel, že je to iba preto, že nechcú stratiť veriacich voličov, ale dnes som našiel návrh na definíciu Euromarxizmu a plne som sa sním stotožnil a preto ho predkladám ako hotovú vec.

 

Euromarxizmus je politická ideológia tvorená spojením koloniálneho imperializmu, trockizmu, islamského neomarxizmu Garaduiho,  protibeložského rasizmu a byrokratického teroru Bruselu, realizovanú cestou podpory menšín a sexuálnych úchyliek všetkého druhu proti životným záujmom európskych národov, štátov a ich základu rodine a to v službách nadnárodných globalistických korporácií a ich európskej slúžky nemeckého rasistického kolonializmu a revanšizmu. S pôvodným marxizmom euromarxizmus spoločné iba to, že mnohí z jeho súčasných tvorcov, hlásateľov a prisluhovačov sú bývalí i súčasný európsky socialisti komunisti a ďalší ľavičiari v rátane kresťanských  a ohlupujú národy Európy pseudoľavičiarskymi a ekologickými mediálnymi komédiami.

Kto si pozorne prečíta túto definíciu uzná, že liberálov netreba voliť, lebo sú proti všetkému prečo sme doteraz žili okrem peňazí.

Predposledné miesto v mojej úvahe tvorí Smer. Ak by sa stalo, že sa zmráka nad všetkými špinavosťami, ktoré sa v Smere a v mene Smeru spáchali bol by Smer jediný kandidát . Ale nič nie je isté.

Nakoniec mi ostal jediný kandidát Socilisti.sk. Nie som s nimi na sto percent stotožnený, ale ako vraví klasik nikto nie je dokonalí, ale ponúkajú návrat o 30 rokov, nie o 300 a nevyhrážajú sa žiadnym revanšizmom a navrátenie Slovenskej štátnosti.

S vnučkou máme také heslo. Koľko je 5 krát 5. To je tajné. Chcel by som aby pre nevoličov a nerozhodnutých neostalo toto číslo tajné.

Takto funguje cenzúra.

12.12.2022

Chcel by som upozorniť vrchného inkvizítora že podklady pre svoj článok Jeden z najťžších dní môjho života 9, december 2022 vymazaný z časovej osy som čerpal z nasledujúcich TV novín, vyhrážka nasleduje po 9_tej minúte 9. 12. 2022 | TVNOVINY.sk Ak je toto falošná správa prečo ste ju nevymazali. Nie ste vy náhodou nástrojom oficiálnej propagandy. Nemali by ste [...]

9. december 2022 a deň potom

11.12.2022

.Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes 9. decembra 2022 sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Jeden z najťažších dní môjho života 9. december 2022.

10.12.2022

Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 72071x
Priemerná čítanosť článkov: 2772x

Autor blogu

Kategórie