Založ si blog

Kto je naším nepriateľom?

Musím sa priznať, že tieto riadky sa mi píšu veľmi ťažko. Miesto toho aby som sa zaoberal svojou víziou o treťom smere vývoja ľudstva  hľadám zjednocujúci popis súčasnej situácie u nás , v Európe i vo svete. Nechcem uvádzať žiadne čísla, ale podľa toho čo som si stihol prečítať v posledných časoch väčšina blogerov a aj diskutujúcich verí, že žijeme v zlých časoch. Ide mi až o život, keď vidím umenie „našich“ moderátorov zmanipulovať každú otázku a odpoveď kandidátov strán, ktoré majú menej ako 0,5 %  a keď sa im podarí povedať pravdu, ktorá im nie je po srsti, tak v priebehu zlomku sekundy položia ďalšiu otázku, aby nepresvedčený volič ani náhodou nestihol spracovať informáciu, ktorú dostal.

Svet obyčajných ľudí, ktorých rozhodujúca väčšina sú zamestnanci Európa a Slovensko má dvoch nepriateľov.

Prvým je neomarxizmus. Sú to globálne sily, pár ľudí, ktorí vlastnia skoro celý svet, ktorí chcú ovládnuť svet nie len hospodársky, ale chcú rozhodovať o správaní sa ľudí a nakoniec o živote a smrti. Jednoducho povedané chcú sa stať Bohmi.

Druhým nepriateľom je náboženstvo. Náboženstvo je najväčším zlom svete. Zdalo by sa, že keď tu je náboženstvo tisícky rokov, že nemôže byť zlým, ale zdanie klame. Náboženstvo vymysleli ľudia a predstavitelia náboženstva ho denne  pretvárajú iba v jeden obraz. Tým obrazom je zhromažďovanie kapitálu a moci tak, aby sa vyrovnali globálnym neomarxistom, potom ich vyhlásili za Bohov a dokonali koniec sveta, lebo to inak ani nemôže dopadnúť.

Pre globálny neomarxizmus komplexnú definíciu nemám. Verím, že sa nájde taká definícia, ktorá otvorí oči aj veriacim aj neveriacim a prebudí ich z ľahostajnosti a tolerancie takéhoto vývoja.

V minulých dňoch som našiel návrh definície euromarxizmu. Tu je:

Euromarxizmus je politická ideológia tvorená spojením koloniálneho imperializmu, trockizmu, islamského neomarxizmu Garaduiho,  protibeložského rasizmu a byrokratického teroru Bruselu, realizovanú cestou podpory menšín a sexuálnych úchyliek všetkého druhu proti životným záujmom európskych národov, štátov a ich základu rodine a to v službách nadnárodných globalistických korporácií a ich európskej slúžky nemeckého rasistického kolonializmu a revanšizmu. S pôvodným marxizmom euromarxizmus spoločné iba to, že mnohí z jeho súčasných tvorcov, hlásateľov a prisluhovačov sú bývalí i súčasný európsky socialisti komunisti a ďalší ľavičiari v rátane kresťanských  a ohlupujú národy Európy pseudoľavičiarskymi a ekologickými mediálnymi komédiami.

Podľa mňa typickými predstaviteľmi euromarxizmu sú liberáli, ktorí ani nie sú liberáli, iba taký pseudoliberáli. Je to také typické kocúrkovo. Ako môže jeden liberál bojovať o hlasy kresťanského voliča. Jediným ich cieľom je aby sa dostali k moci všetkými svojimi možnosťami napomáhali euromarxizmu a zdehonestovali našu krajinu hospodársky aj kultúrne, aby po nás neostal ani nič.

Schizofréniou trpia aj vykonávatelia náboženských rituálov takzvaný veriaci. Mnohí z nich za hrdia akademickými titulmi, alebo ukončili stredné odborné školy a bez začervenia sa zaprú existenciu Einsteina, Havlovho teleskopu, historicky dokázané fakty o vzniku a vývoji náboženstva. Najväčšie zlo však veriaci páchajú na svojich deťoch, keď ich od narodenia nútia k náboženstvu. Človek sa nerodí ako veriaci a ani k tomu aby bol dobrým človekom náboženstvo nepotrebuje, ale tým že deťom vieru predpisujú rodičia a tie v škole poznajú objektívnu pravdu žijú tieto deti dvojtvárny život.

Verím tomu, že takýto ľudia ako prvý poprú pokrok a budú stáť v prvých radoch za samo zničenie ľudstva a slnečné žiarenie s neutlmeným ultrafialovým žiarením spolu s kozmickým žiarením bude ich nebom aj peklom dohromady.

Aby sa ľudia mohli nadýchnuť a v pokoji začať budovať novú cestu nie cestu kapitalizmu nie cestu socializmu, ale tretiu cestu, cestu duálnej spoločnosti cestu ateizmu, pokroku, zodpovednosti a poriadku, cestu, ktorá prinavráti ľuďom úsmev na tvár a radosť zo života a práce.

Aby mohlo k tomu mohlo dôjsť, myslím si, že sa treba trochu vrátiť do starých koľají. Treba povedať, pre tých čo si to nepamätajú, že za socializmu vzhľadom na to, že hranice boli prísne strážené bolo jasne rozoznateľný vonkajší, alebo vnútorný nepriateľ. V dnešnej dobe, keď  je prezidentka agentkou Spojených štátov amerických a ich sionistických neomarxistov a v Europarlamente sú revanšistický klérofašisti, by bolo načase obnoviť, alebo založiť Slovenský štát spolu so všetkými atribútmi štátu. Prvoradou úlohou takéhoto štátu by bolo v prvom rade, z dôvodu nepoznania vnútorného ani vonkajšieho nepriateľa prevzatie moci na poli hospodárskej. Strategické podniky,  pôda, prírodné bohatstvo vrátane lesov a voda nepatria do rúk cudzincov a darmožráčov , ktorý by za špinavý groš predali aj vlastnú matku.

Dalo by sa pokračovať, ale myslím si, že na premýšľanie je otázok dosť.

Možno už mnohý tušia, že chcem vyzvať všetkých voličov, aby volili socialisti.sk číslo 25.

Vyzývam týmto aj veriacich, aby prekročili svoj prah a pre svoje deti urobili aj niečo dobré aby oddelili svetskú moc od viery, tak ako to prikazuje väčšina náboženstiev.

Pre nevoličov a nerozhodnutých mám jeden odkaz a to „Čoho sa bojíte, čo sa Vám môže stať?

Ukážte, že sa môže stať nemožné a že voľby nie sú len fraškou bohatých.

Voľte číslo 25 a uvidíme.

5 krát 5 je? To je tajné. Ale pre koho ?

Takto funguje cenzúra.

12.12.2022

Chcel by som upozorniť vrchného inkvizítora že podklady pre svoj článok Jeden z najťžších dní môjho života 9, december 2022 vymazaný z časovej osy som čerpal z nasledujúcich TV novín, vyhrážka nasleduje po 9_tej minúte 9. 12. 2022 | TVNOVINY.sk Ak je toto falošná správa prečo ste ju nevymazali. Nie ste vy náhodou nástrojom oficiálnej propagandy. Nemali by ste [...]

9. december 2022 a deň potom

11.12.2022

.Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes 9. decembra 2022 sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Jeden z najťažších dní môjho života 9. december 2022.

10.12.2022

Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 72072x
Priemerná čítanosť článkov: 2772x

Autor blogu

Kategórie