Založ si blog

Čo sa vlastne deje a nedeje.

S veľkým úžasom a znepokojením sledujem vývoj  na Slovensku. Táto tragikomédia ktorá sa tu odohráva myslím, že zmení celé Slovensko a určite to nebude to hlavné či budú, alebo nebudú predčasné voľby. Naši šašovia  nazývaný tiež politické špičky odohrajú svoje predstavenie ( politický zápas o moc) a nech vyhrá ktokoľvek bude to stále o tom istom. Korupcia, zotročovanie ľudí, vytvorenú nadhodnotu odviesť nadnárodnému kapitálu, zneužitie pokroku a zbaviť sa zodpovednosti.

Skúsim objasniť môj názor v týchto súvislostiach. Z úžasom som pozoroval vývoj po oznámení vraždy Jána Kuciaka a jeho priateľky. Každý jeden vedel čo má hovoriť a čo sa má riešiť. Pri súčasnom stave našej polície nie je možné, aby sa čokoľvek vyšetrilo. Jediná možnosť je tu, že sa vrah sám prizná zhrabne milión a zaradí sa medzi prvých pätnásť najpredávanejších autorov a bude v blahobyte riadiť svoju zločineckú činnosť z vezenia.

O toto tým ľuďom ide? No nie je to smiešne. Prečo nikto nebojuje za to aby dolapenie vraha malo zmysel. Prečo nikto nebojuje aby každý niesol svoj diel zodpovednosti za vzniknutý stav. Najrýchlejší efekt v tejto oblasti by bolo podľa mňa znovu zavedenie trestu smrti. Nie je to všeliek, ale v čase, keď nemáme armádu, neustále je ohrozovaná naša zvrchovanosť, minister vnútra nám sem pašuje ilegálnych emigrantov a ktovie koho ešte, zahraničný robotníci nám berú pracovné miesta, navzájom sa tu vraždia a vraždia aj našich ľudí, podnikatelia si vybavujú účty najnevyberavejším spôsobom, zločinci sú políciou, prokuratúrou a súdmi všemožne chránený, mafia svojimi chápadlami ovláda celý náš život. Sú to distribučné spoločnosti, ktoré rozhodujú o našom živote a smrti. V zdravotníctve robia s nás pokusných králikov a zvyšujú si zisky za lieky, zvyšujú náklady na energie pre nemocnice, aby ich zadĺžili a potom mohli tunelovať štátnu pokladňu, každý jeden vykurovaný byt je v moci mafie, každé euro za dodávku elektrickej energie je zaťažené poplatkom pre mafiu.

V súvislosti zapletením sa prezidenta do tejto kauzy vyšlo na povrch jeho stretnutie s Jurajom Pivovarčim ( George SOROS ), ale nikto sa tým hlbšie nezaoberal. Podstata je vtom, že úrad prezidenta je iba druhotná podnikateľská činnosť pána prezidenta. V čom má prax je takzvaná charita. O naháňanie špinavých kšeftov mu išlo, keď sa bol pchať do z. Pápežovi, keď navštívil Poľsko a o to isté išlo určite aj pri stretnutí so Sorosom. Charita nevykazuje najvyššie zisky, ale zisk je úplne istý.

Týmto chcem naznačiť, že je úplne jedno, či máme prezidenta, alebo nie.

Celé toto predstavenie sa odohráva s tichým súhlasom a asistenciou Vatikánu, alebo veliacich veriacim. Nie je to žiadny šplech. Pravá podstata nie je skrytá vo vražde, ale v odpútaní pozornosti od prelomového zneužitia pokroku.

Objavila sa správa, že spoločnosť Googl dala povolenie pre rôzne banky, aby mohli využívať jej produkt na nákup cez internet. To je taká správa, ako že sa  spoločnosť napr. Googl rozhodla prevziať správnu moc na území zvanom Slovensko. Keď dosiahne 30 % obyvateľov, aby využívali túto službu  ani jeden z nás si ani ľudovo povedané neprdne bez toho aby o tom umelá inteligencia nevedela a neanalyzovala to. Už teraz Googl na internete analyzuje našu činnosť naše osobné údaje a nastavuje nám aké reklamy sa majú zobrazovať na našom monitore.

Nemyslím si, že jedinec môže niečo na tomto stave niečo zmeniť. Malo by sa však o tom začať rozprávať. Skepsa a chaos, ktorý nás ovláda je zlo, ktoré bez vízie budúcnosti nás povedú k násiliu a samo zničeniu. Ja si myslí, že našou budúcnosťou by mohla byť Duálna spoločnosť. Spoločnosť, ktorá toleruje existenciu starej spoločnosti, ale nedovolí jej vládnuť.

Nová spoločnosť zabezpečujúca potreby všetkých je postavená na štyroch pilieroch: Ateizmus, Pokrok, Zodpovednosť a Poriadok.

Dokonca už aj rôzny analytici vravia, že je to zlé, ale nikto neprichádza z riešením. Prečo?

Takto funguje cenzúra.

12.12.2022

Chcel by som upozorniť vrchného inkvizítora že podklady pre svoj článok Jeden z najťžších dní môjho života 9, december 2022 vymazaný z časovej osy som čerpal z nasledujúcich TV novín, vyhrážka nasleduje po 9_tej minúte 9. 12. 2022 | TVNOVINY.sk Ak je toto falošná správa prečo ste ju nevymazali. Nie ste vy náhodou nástrojom oficiálnej propagandy. Nemali by ste [...]

9. december 2022 a deň potom

11.12.2022

.Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes 9. decembra 2022 sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Jeden z najťažších dní môjho života 9. december 2022.

10.12.2022

Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 72026x
Priemerná čítanosť článkov: 2770x

Autor blogu

Kategórie