Pred  „30. “ rokmi skončil socializmus pred  „300“ rokmi pôsobila inkvizícia.

9. februára 2020, duspo, Nezaradené

Každý človek sa na Slovensku, myslím tým tých dospelých zamýšľa nad tým koho bude voliť. V prvopočiatku som myslel, že najlepšie by bolo ísť nevoliť, lenže ku takémuto kroku by som potreboval presvedčiť 90 % voličov. (nevoliť znamená odovzdať neplatný hlas.)

Pre môj chabí zdravotný stav nie som schopný uskutočniť žiadnu kampaň a nieto žiadnej sily, ktorá by ma vtom podporila.

Tak teda som sa rozhodol, že pôjdem voliť.

Som ateista a kto sa pozrie do volebných programov relevantných strán a hnutí zistí, že nás ateistov a neveriacich čakajú krušné časy. Od Harabina  až po Matoviča cez Kotlebu, Hlinu, Danka a ostatných, ktorí majú plné ústa náboženstva a prinášajú revanšistický klérofašizmus v plnej nahote a sľubujú návrat Slovenska o 300 rokov. Pravdepodobne sa im to hospodársky nepodarí, ale v myslení ľudí určite. Ako príklad uvediem „pána“ Matoviča, ktorý napríklad v dnešnej relácii Na telo úplne cieľavedome velebil boha a mával tam ústavov a odvolával sa na 1. Odstavec ústavy, ale preambulu si určite ani neprečítal, kde sa spomína, že Slovensko nie je podriadené žiadnemu náboženstvu a teda, že žiadny politik by nemal hovoriť o náboženstve ako takom a žiadna politická strana nesmie mať na kandidátke teológa a pán Matovič ich má hneď dvoch.

Druhým želiezkom vo voľbách sú takzvaný liberáli. Dlho som rozmýšľal nad tým, že prečo sa liberáli nehlásia k ateizmu. V minulosti som si myslel, že je to iba preto, že nechcú stratiť veriacich voličov, ale dnes som našiel návrh na definíciu Euromarxizmu a plne som sa sním stotožnil a preto ho predkladám ako hotovú vec.

 

Euromarxizmus je politická ideológia tvorená spojením koloniálneho imperializmu, trockizmu, islamského neomarxizmu Garaduiho,  protibeložského rasizmu a byrokratického teroru Bruselu, realizovanú cestou podpory menšín a sexuálnych úchyliek všetkého druhu proti životným záujmom európskych národov, štátov a ich základu rodine a to v službách nadnárodných globalistických korporácií a ich európskej slúžky nemeckého rasistického kolonializmu a revanšizmu. S pôvodným marxizmom euromarxizmus spoločné iba to, že mnohí z jeho súčasných tvorcov, hlásateľov a prisluhovačov sú bývalí i súčasný európsky socialisti komunisti a ďalší ľavičiari v rátane kresťanských  a ohlupujú národy Európy pseudoľavičiarskymi a ekologickými mediálnymi komédiami.

Kto si pozorne prečíta túto definíciu uzná, že liberálov netreba voliť, lebo sú proti všetkému prečo sme doteraz žili okrem peňazí.

Predposledné miesto v mojej úvahe tvorí Smer. Ak by sa stalo, že sa zmráka nad všetkými špinavosťami, ktoré sa v Smere a v mene Smeru spáchali bol by Smer jediný kandidát . Ale nič nie je isté.

Nakoniec mi ostal jediný kandidát Socilisti.sk. Nie som s nimi na sto percent stotožnený, ale ako vraví klasik nikto nie je dokonalí, ale ponúkajú návrat o 30 rokov, nie o 300 a nevyhrážajú sa žiadnym revanšizmom a navrátenie Slovenskej štátnosti.

S vnučkou máme také heslo. Koľko je 5 krát 5. To je tajné. Chcel by som aby pre nevoličov a nerozhodnutých neostalo toto číslo tajné.