Založ si blog

Je to jasné BOH je Maďar (Magyar) ! ! !

Aj keď som ateista a nemienim koordinovať náboženské cítenie veriacich, ale považujem si aspoň týmto krátkym príspevkom upozorniť na fenomén tejto doby, ktorý mi i napriek tomu, že som neveriaci vyrazil dych. Áno je to tak: BOH je Maďar a má sídlo v Maďarsku, myslím si, že priamo v Budapešti. To ale neviem určite. Prečo inak by občania Slovenska vykonávajúci náboženské rituály v maďarskom jazyku spievali maďarskú hymnu?

To by ma zaujímalo čo má náboženstvo spoločné s hymnou? Je to iba rečnícka otázka na ktorú je ľahká odpoveď. Náboženstvo je politický prostriedok na odpojenie južného Slovenska a jeho pripojenie k Maďarsku. Treba podotknúť, že si to sami financujeme zo štátneho rozpočtu. Čo sa pôdy týka stačí aby si Bugár prihlásil Maďarské štátne občianstvo a skoro celé požadované územie je pod správou Budapešti.

Druhá vec, ktorá ma vedie k tomuto presvedčeniu je správanie sa jedného z najväčších propagátorov náboženstva, ktorý sa zrejme chystá vyhlásiť za svätca, predsedu parlamentu Andreja Danku. Pán predseda budí dojem, že chce pánovi Bugárovi vypáliť rybník a keďže je BOH Maďar chce k Maďarsku pripojiť celé Slovensko. Ako ináč sa dá chápať počínanie predsedu Slovenskej národnej strany. Veď kto obhajuje národné záujmy  Slovákov ak nie Slovenská národná strana. Že by nikto.

Spievať Maďarskú hymnu na zvrchovanom území bez predchádzajúceho zaspievania slovenskej hymny je rovnaký zločin ako nelegálne prekročenie hranice.

Takto funguje cenzúra.

12.12.2022

Chcel by som upozorniť vrchného inkvizítora že podklady pre svoj článok Jeden z najťžších dní môjho života 9, december 2022 vymazaný z časovej osy som čerpal z nasledujúcich TV novín, vyhrážka nasleduje po 9_tej minúte 9. 12. 2022 | TVNOVINY.sk Ak je toto falošná správa prečo ste ju nevymazali. Nie ste vy náhodou nástrojom oficiálnej propagandy. Nemali by ste [...]

9. december 2022 a deň potom

11.12.2022

.Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes 9. decembra 2022 sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Jeden z najťažších dní môjho života 9. december 2022.

10.12.2022

Nebudem obchádzať okolo horúcej kaše a rozhodol som sa, že nebudem používať vulgarizmy, ktoré mi víria mysľou. Dnes sa mi prezident Ukrajiny vyhrážal dovolím si napísať smrťou, ak by nastali voľby a ja by som volil politikou, ktorí nie sú oddaný Ukrajine a slepo ju nepodporujú. Kto nepodporuje Ukrajinu podporuje Rusov a to je pre Ukrajinu ako že Slovensko [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 71972x
Priemerná čítanosť článkov: 2768x

Autor blogu

Kategórie